Fazantpaté

Een bijzonder voorgerecht met een beetje hulp van een ander!

Per persoon een of twee mooie plak(ken) fazantpaté (kant en klaar gekocht in
broodvorm)
Voor de dressing: Fazantpaté
* 4 eetl olijfolie extra vergine
* 1 eetl Balsamico azijn
* 1 eetl appelazijn
* P/Z van de molen
* 4 eetl. veenbessensaus (ook kant en klaar te koop)
* 1 gele of rode paprika
* Liefst twee soorten sla, bijvoorbeeld veldsla en kastanjesla.

Maak eerst de dressing; nadat je deze goed hebt gemixed moet je even proeven of hij zoet genoeg is. De paprika in vieren delen en deze plakken even om en om in de olie gaar bakken. Dan er reepjes van snijden voor de garnering. Op elk bord drapeer je een bedje van salade; hierop druppel je wat van die heerlijke dressing. Op het slabed leg je de paté – als je andere paté hebt, dat kan natuurlijk ook, alleen dan heet het recept even iets anders 🙂
Op de paté komt een eetlepel veenbessensaus. Vergeet niet de paprikareepjes, maak er je eigen creatie van! Smakelijk eten!

Dit recept is 2055 keer bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.