Portobellisimo

Je kunt een grote portobello paddenstoel natuurlijk vullen met ontelbare heerlijkheden. Ik heb vandaag deze lekkere ingrediënten erin gedaan voordat hij de oven inging.
Natuurlijk nodigt zo’n heerlijke paddenstoel uit om te experimenteren dus voel je vrij om zelf eens uit je dak te gaan bij de vulling.

* 4 portobello’sPortobellisimo
* 1 mooie mandarijn, zoet en zonder pit
* 1 gekookte Nicola aardappel (vastkokend)
* Olijfolie
* 1 flinke harde rijpe tomaat
* Snufje oregano
* Snufje currypoeder
* Kruidenkaas
* Peper en zout

Verwarm je oven voor op 180 graden.
Maak de portobello’s schoon met een zacht borsteltje en snij de rafelige rand aan de binnenkant mooi recht af. Leg ze op de bolle kant in een ovenschaal.
Nu de vulling:
Snij dwars 4 dunne plakjes van de mandarijn, haal de schilrand eraf en leg een plakje op elke portobello. Daarover op elke paddenstoel 3 plakjes aardappel. Bestrooi de portobello nu met wat gemalen peper en zout van de molen en giet wat mooie olijfolie in de rand.
Snij nu 4 mooie plakken tomaat, voor elke paddenstoel één. Leg hierop ca 5 dotjes kruidenkaas en bestrooi dit alles met wat oregano en currypoeder.
Breng op smaak met nog wat peper en zout.
Zet de portobello’s in je oven ca 20 minuten en dan nog één minuutje onder de grill als je die hebt.
Smakelijk eten!

Dit recept is 3040 keer bekeken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.