Antipasti met vijgen

In mijn korte verhaaltje hieronder vind je alles wat je kunt doen om dit
heerlijke voorproeverijtje te maken. De hoeveelheden hangen helemaal af van het aantal personen die aan je tafel zitten.

Als je van vijgen houdt dan is een groot bord met die heerlijke vruchten een enorme traktatie. Wil je jezelf of je gasten nu echt verwennen, maak er dan een feest van met diverse soorten vlees, zoals rauwe Italiaanse ham, salami en een paar brokkenAntipasti-met-vijgen Parmezaanse kaas.
Ook wat kerstomaatjes en als ze zijn aardbeien maken van je schaal een waar schilderspalet! Wat rucola of versgesneden basilicum erover en wat verse mooie olijfolie extra vergine en je hebt een schotel om u tegen te zeggen!!
En als je een mooie zoete Aceto Balsamico hebt staan, dan zijn enkele druppels daarvan over de vijgen niet te versmaden!

Serveren met wat brokken brood. Buon appetito!

Dit recept is 4349 keer bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.