Bretonse aardappelsalade

Deze salade is een grove aardappelsalade, alles is grof gesneden. Heerlijk met vers brood als lunch.

* 10 vastkokende aardappelen
* 4 eieren
* 20 kersttomaatjes
* 1 grote plak ham van 1,5 cm dik
* Als je hebt wat lekkere koude sperziebonen, gehalveerd
* Handvol klein gehakte platte peterselie
* 3 lekkere zoetzure augurken in stukjes
* 3 eetlepels mayonaise
* Scheutje olie
* Scheutje azijn
* Versgemalen peper en zout

Kook de aardappelen, laat ze afkoelen en snij ze in niet te kleine stukken. Doe hetzelfde met de eieren. Halveer de kerstomaatjes. Snij de ham in niet te kleine blokjes.
Roer alles in een kom door elkaar, tezamen met de mayo, de boontjes, de augurk, de olie, de azijn en de peterselie en breng alles op smaak met peper en zout.

Dit recept is 70 keer bekeken

Één reactie op “Bretonse aardappelsalade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.