Frisse zeevruchtensalade met ingrediƫnten uit de Mediterraanse keuken.
* 4 ons gemarineerde zeevruchten (mosselen, garnalen, kleine inktvisjes,
inktvisringen)
* 2 ons surimi (namaakkrab) in schuine stukken
* Enkele ansjovisjes (in olie en azijn)
* Gemengde salade
* Trostomaatjes
* Olijfjes
* Wat grote kappertjes
* Verse basilicum
* Olijfolie extra vergine
* Peper en zout van de molen
Leg op elk bord wat salade; dressen met wat olijfolie en Balsamicio-zijn, peper
en zout. Leg daarop wat van de vissoorten. Maak er een mooi palet van en garneer het met de trostomaatjes, in stukjes of heel en de verse basilicum. Dan nog wat kappertjes erover, mmmm.
Overgiet dit alles met heerlijke olijfolie en peper en zout naar smaak.
Overheerlijk als lunchhapje met wat stevig brood en een koel glas witte wijn. Buon apettito!
P.s. je kunt bij deze salade steeds weer je fantasie laten gaan als je nog wat andere heerlijkheden in huis hebt, zoals een lekker bolletje mozzarella of een paar stukjes paprika.