Asperges uit de wok

Het is weer aspergetijd! Mmm, heerlijk! Vandaag gaan we ze eens op een geheel andere manier bereiden, n.l. in de wok! De smaken worden veel sterker, het is echt superlekker, probeer maar snel!

* 1 kilo mooie dikke AA aspergesAsperges-uit-de-wok
* een lekkere scheut olie om er in te bakken
* wat peper en zout
* Een eetlepel suiker

Schil de asperges en snij ze schuin in stukken van 5-6 cm. Giet de olie in de wok en laat die goed warm worden. Stukjes asperge erin doen en bestrooien met vers zeezout, versgemalen peper en de suiker. Enkele minuten goed wokken tot ze lichtbruin zijn en mooi glanzen. Direct opdienen.
Smakelijk eten!

 

Dit recept is 5307 keer bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.