Ei en appel salade

Heerlijke zoetzure eiersalade. Dat komt door de frisse appel die erdoor is gegaan. Echt zalig!

* 4 eieren hardgekookt en afgekoeldei-en-appel-salade
* 1 appel, zoetzuur (maar liefst meer zoer dat zuur)
* 1 sjalot gesnipperd
* Handje peterselie, fijngehakt
* 4 eetlepels fritessaus
* 1 eetlepel citroensap
* 1 grote steel bleekselderij, in dunne kleine schijfjes
* 1 eetlepel olijfolie
* Peper en zout naar smaak

Snij de eieren in kleine stukjes en schil de appel. Rasp de appel bij de eistukjes. Voeg nu alle ingrediënten in de schaal erbij en roer alles goed door elkaar. Maak de salade op smaak met peper en zout. Zet de schaal een poosje afgedekt in de koeling zodat de smaken goed op elkaar kunnen inwerken.
Heerlijk op een toastje!!

Dit recept is 3925 keer bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.