Gevulde eitjes

Dit hapje bij de borrel doet het altijd goed en het is ook heel leuk om ze
te maken!
Je kunt de eieren al een dag van te voren koken en ze daarna
koel wegzetten in de koelkast.
Vul de eieren pas enkele uurtjes van te
voren!Gevulde-eitjes

* 12 eieren
* 200 gram MonChoux naturel
* 2 eetl gewone mosterd
* 2 eetlepels mayonaise of fritessaus
* 125 cc room
* 3-4 eetlepels verse gesnipperde bieslook
* 1 eetl chilli olie of enkele druppels tabasco naar smaak
* Peper en zout naar smaak

Kook de eieren hard zo’n 15 minuten en laat ze goed afkoelen. Snij ze daarna in de lengte doormidden en wip de halve harde dooiers eruit in een mengschaal.
Neem een andere schaal en zeef hierin de dooiers door een grove zeef. Je hebt nu weer een lege schaal (ja ja, wel even denken aan de afwas!) en daarin doe je de MonChoux, mosterd, mayo en room en meng dit tot een glad mengsel. Roer dit door de gezeefde eidooiers en doe hier nog de gesnipperde bieslook bij. Breng het op smaak met peper en zout. Doe het mengsel in een spuitzak met grove spuit en vul hiermee alle halve eitjes.

Smakelijk en veel plezier op de party!!!!!

Dit recept is 3457 keer bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.