Macaroni van Smulmama

Aangeboden: binnen 10 minuten een zalig bord macaroni om te smullen!
Gevraagd: flinke honger!!!
Voor 2-3 personen

* 500 gram elleboogjesmacaroniMacaroni-van-Smulmama
* 500 gram rundergehakt
* 1 zakje Knorr “Mix voor Macaroni”
* 1 blikje Del Monte tomatenpuree
* 1 grote ui
* 1 flinke teen knoflook
* 1 kopje water
* Olijfolie om te bakken
* Parmezaanse kaas – vers geraspt of uit een zakje
* Flinke scheut ketchup
* Peper en zout van de molen

Hulpmiddelen:
* Kookpan voor de macaroni
* Bakpan om gehakt klaar te maken
* Klein pannetje om mix te verwarmen

Voorbereiding: Ui en knoflook fijnsnijden, zakje mix voor macaroni warmmaken in een pannetje met het kopje water.

Bereidingswijze: Fruit ui en knoflook in de olie. Prak nu hierbij op hoog vuur het gehakt rul en gaar. Intussen kook je de macaroni gaar in water met zout en verwarm je de mix in klein pannetje. Als gehakt gaar is de tomatenpuree erbij en scheut ketchup. Goed warmroeren. Voeg hierbij de mix en meng vervolgens alles door de macaronipijpjes.

Serveertips: Macaroni op bord scheppen, eventueel nog een klein scheutje ketchup naar smaak (wordt het iets zoeter!) en de kaas erover.
Met wat brood erbij SMULLEN MAAR !!!!!!!!!

Dit recept is 5393 keer bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.