Masala gehaktballetjes

Heerlijk deze gehaktballetjes gemaakt van kippengehakt, ook lekker als lunchgerecht op een broodje met daarbij een salade en chutney.
Dit recept is voor 6 personen.

* 450 kippengehakt
* 1 losgeklopt ei
* ½ tl chilipoeder
* ½ tl garam masala
* ½ tl fijngehakte gember
* ½ tl geperste knoflook
* 2 el paneermeel
* Zout, naar smaak
* Zonnebloemolie, om in te bakken

Meng alle ingrediënten, behalve de olie, in een kom. Vorm balletjes van het mengsel en bak ze in weinig olie tot ze rondom bruin en gaar zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier, zodat de overtollige olie wordt geabsorbeerd. Serveer ze warm.

Dit recept is 566 keer bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Om spam tegen te gaan vragen wij u om deze vraag te beantwoorden. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.